• Opphørssalget, med halv pris på alle varer, opprettholdes ut april måned.

  Opphørssalget, med halv pris på alle varer, opprettholdes ut april måned.

  Vi viderefører vårt opphørssalg ut april. Du får halv pris på hele butikken ut mars ved å legge inn rabattkode CA3EEF44 ved kjøp. Prisene i butikken er de samme, men blir halvert som del av bestillingsprosessen. Dette blir siste mulighet til å skaffe seg disse unike produktene fra LilleLille.

 • Opphørssalg

  Opphørssalg

  Etter 10 år med aktivitet og morro avslutter vi for denne gangen. LilleLille legges ned. Du får halv pris på hele butikken ut mars ved å legge inn rabattkode CA3EEF44 ved kjøp. Prisene i butikken er de samme, men blir halvert som del av bestillingsprosessen.

  Les mer…
 • LilleLille.no tar nå betaling med Vipps

  LilleLille.no tar nå betaling med Vipps

  Nettbutikken vår støtter nå betaling via Vipps. Det er samme prosess som tidligere med ilegging av varer i handlevogn, registrering av kjøper osv. Når en kommer til selve betalingsrutinen kan en velge Vipps i tillegg til Visa eller Mastercard. Deretter legger du inn ditt Vipps telefonnummer, og går så inn i APPen for å bekrefte betalingen der. Til slutt vil LilleLille nettbutikk bekrefte at betalingen er mottatt og en ordrebekreftelse går ut på e-post. Ordren vil så bli sendt fra vårt lager. Velkommen som Vipps-kunde hos oss;-)

Flere nyheter